به منظور راحتی کار مراجعین، رژیم از طریق واتس اپ ارسال می شود. قبل از هرنوع واریزی حتما اول بین 12 تا 3 ظهر با مطب تماس بگیرید. شماره های مطب 22750414 و 22750449 می باشد. هیچگونه پیامی خوانده نمی شود و فقط باید با شماره های اصلی مظب تماس بگیرید

 

 شماره واتس اپ مطب ۰۹۳۰۸۰۵۶۴۶۷ می باشد.

شماره کارت: 6393461010110555 بانک سینا بنام رضا راست منش و عکس فیش ارسالی را بعد از راهنمایی گرفتن از خانم منشی باید به همین شماره واتس اپ کنید.

هیچگونه پیامی خوانده نمی شود و فقط باید با شماره های اصلی مظب تماس بگیرید

 

معرفی به دوستان اشتراک گذاری

مشهورترين فرضيه پزشكي دكتر راست منش كه در مجله انگليسي زبان فرضيات پزشكي چاپ شده است. ايشان در اين مقاله، روش رژيمي جديدي براي كاهش وزن ارائه مي نمايند كه مبتني بر مصرف مقادير فراوان پلي فنل هاي آنتي اكسيدان و محدود كردن مصرف پروبيوتيك هاي موجود در ماست و دوغ است. پلي فنل ها در دمنوش هاي گياهي يافت مي شوند. فيلم آموزشي اين تئوري در يوتيوب موجود است و در كنگره هاي پزشكي بارها مورد استناد قرار گرفته و جزو مقالاتي است كه ركورد بيشترين داونلود را از سايت مجله كميكو-بيولوژيكال اينتراكشنز به دست آورده است. براي مطالعه اصل مقاله مي توانيد به كتابخانه كنگره ملي آمريكا به آدرس زير مراجعه نماييد https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20955691 همچنين فيلم آموزشي اين فرضيه بسيار جالب علمي در يوتيوب در آدرس زير موجود است: https://www.youtube.com/watch?v=FnK4Sa5-a5U به اين فرضيه مشهور در سه كتاب زير استناد شده است: Polyphenols in Human Health and Disease edited by Ronald Ross Watson, Victor R. Preedy, Sherma Zibadi كتاب Textbook of Natural Medicine By Joseph E. Pizzorno, Michael T. Murray كتاب Bioactive Food as Dietary Interventions for Arthritis and Related edited by Ronald Ross Watson, Victor R. Preedy

فرضيه اچ پي ال پي دكتر راست منش براي كاهش وزن

Chem Biol Interact. 2011 Jan 15;189(1-2):1-8
High polyphenol, low probiotic diet for weight loss because of intestinal microbiota interaction
Rastmanesh R

Abstract

The relative proportion of Bacteroidetes to Firmicutes is decreased in obese people. This imbalance in gut microbiota generates signals controlling the expression of genes by the epithelial intestinal cells. Both dairy and non-dairy probiotics increase body weight, reportedly through Lactobacillus species growth in the gut. On the other hand, daily intake of some fruits and drinks such as three apples or three pears or grapefruit, or green tea, which all are rich in polyphenols, can significantly reduce body weight in obese people. Metabolism of polyphenols by microbiota involves the cleavage of glycosidic linkages. Glycans, which are the product of glycosidic cleavage, are necessary for survival of the intestinal microbiota as a nutrient foundation. There are two pivotal points: (i) Firmicutes possess a disproportionately smaller number of glycan-degrading enzymes than Bacteroidetes, (ii) Firmicutes are more repressed than the Bacteroidetes by phenolic compounds' antimicrobial properties. The Bacteroidetes community prevails following dietary polyphenol intake and its fermentation to phenolic compounds, due to having more glycan-degrading enzymes, so this may thus be a mechanism by which dietary polyphenols exert their weight lowering effect. I suggest that future studies utilize clone libraries and fingerprinting techniques enabling identification of the composition and community structure of the microbiota, and dot blot hybridization or fluorescent in situ hybridization to analyze abundance of particular taxa in obese and individuals. A supplementation with polyphenols with high bioavailability in obese individuals with higher Firmicutes/Bacteroides community ratio phenotype, when associated to a probiotic restricted diet, is proposed for weight loss; this hypothesis could have relevant implication in planning a successful dietary regimen and/or neutraceutical/pharmaceutical preparations for achieving and maintaining a normal body weight in obese individuals, especially including much more use of polyphenol-rich foodstuffs and/or polyphenol-rich syrups, and including low amounts of probiotic-rich foodstuffs like yogurt, soy yogurt, or as probiotic supplements

خلاصه فرضيه اچ پي ال پي دكتر راست منش در كنترل و درمان چاقي به عنوان طب مکمل و کمکی همراه با رژیم غذایی

چاقي يكي از بزرگترين مشكلات بهداشتي و سلامتي كشورمان است كه سالانه ميلياردها دلار هزينه به طور مستقيم و غير مستقيم به كشور تحميل مي كند و تهديدي براي سلامتي ميليون ها ايراني است كه سرمايه هاي انساني كشور محسوب مي شوند. روش هاي درمان چاقي شامل جراحي، روش هاي دارويي، ورزش و رژيم غذايي است. دو روش اول خود بسيار پرهزينه اند و عوارض جانبي ناشي از آنها بعضا كمتر از خود چاقي نيست، جدا از اينكه اين روش ها به سرعت برگشت پذيرند. ورزش نيز راهكارهاي خاص خود را مي طلبد كه موانع بي شماري پيش رو دارد.


طرفداران رژيم غذايي، كه موثرترين و پايدارترين شيوه سالم موثر براي مبارزه با چاقي است، هميشه به دنبال روشي هستند كه در كنار كم خوري باعث افزايش سوخت و ساز بدن شود تا از اين رهگذر بتوانند ‌از خوردن نيز لذت ببرند و كم خوري به چنان درجه اي نرسد كه موهبت و لذت خوردن از افراد سلب شود.


در واقع،‌ اصلي ترين علت رويگرداني افراد از رژيم غذايي، ‌همين كم خوري است و اگر بتوان اين مشكل را حل كرد، هزينه هاي مالي و انساني ناشي از چاقي به حداقل مي رسد. چاي هاي گياهي موجب افزايش سوخت و ساز مي شوند. نكته در خور توجه اين است كه چاي هاي گياهي علاوه بر كمك به كاهش وزن، نقش بسيار مفيدي در ساير بيماري ها مانند بيماري هاي كبدي، قلبي، كليوي و ساير بيماري ها دارند؛ طوريكه با طراحي چاي هاي مختلف بر اساس نوع بيماري،‌ مي توان همزمان از مزيت كاهش وزن و نيز كنترل ساير بيماري هاي همزمان (مانند چربي بالا، ديابت و نظاير آن) با كمترين هزينه و بالاترين اثربخشي استفاده كرد.


کارشناسان و متخصصین تغذیه که با گیاه شناسی آشنایی دارند در کنار تجویز رژیم، بر اساس تيپولوژي افراد مراجعه كننده از دمنوش هاي گياهي مختص هر تيپ شخصيتي براي كاهش وزن استفاده مي كنند.
حقيقت امر این است كه يكي از دلايل چاقي، ‌افزايش باكتري هاي باكتروئيدتس روده نسبت به باكتري هاي فيرميكوتس روده است. از آنجاييكه برخي تركيبات فرموله شده گياهان بومي ايران به صورت دمكرده مي توانند در مدت زمان كوتاه از طريق بهبود تعادل جمعيت باكتري هاي فيرميكوتس باعث تسريع شگفت آور در بهبود روند كاهش وزن شوند،‌ مي توان از دمكرده اين گياهان به طور بسيار موثري براي كنترل چاقي استفاده كرد.


استفاده تخصصی و نه خودسرانه از دمنوش ها هم براي چاقي عمومي و هم لاغري موضعي استفاده در کاهش وزن بسیار موثر است.
دمنوش ها علاوه بر كمك به كاهش وزن نقش بسيار مفيدي در عملكرد كليه و كبد دارند و در بيماري هاي كبدي مانند كبد چرب با كاهش آنزيم هاي كبدي،‌ كمك شاياني به كبد مي كنند و همچنين باعث شادابي پوست مي شوند. دمنوش ها برخلاف چاي هاي گياهي تقلبي كه بعضا حاوي سنا بوده و از طريق افزايش دفع عمل ميكنند، دمنوش های تخصصی باعث افزايش سوخت و ساز در بدن مي شوند و به نفع بدن هستند.


بر خلاف عقيده رايج در قشر پزشكي و جامعه، چاي سبز به تنهايي به جاي افزايش سوخت و ساز باعث كاهش سوخت و ساز مي شود و ‌مطابق آخرين تحقيقات علمي، چاي سبز نه تنها براي سرطان سينه و سرطان كبد مضر نيست بلكه اكنون به عنوان يك درمان آلترناتيو مورد استفاده قرار مي گيرد. دمنشوش ها كه تركيبي از چاي سبز و ساير گياهان مفيد هستند مي توانند محمل مفيدي براي درمان هاي آلترناتيو يا طب مكمل مورد استفاده قرار بگيرند.


البته بايد توجه داشت افراد  شيرده، باردار، افرادي كه داروي ضد انعقاد خون مصرف مي نمايند، تپش قلب يا آريتمي (بي نظمي قلبي) دارند و يا پتاسيم خونشان بالاست، مجاز به مصرف دمنوش گياهي نيستند، به عبارت دیگر تجویز دمنوش حتما باید به صورت تخصصی انجام شود و افراد نباید به صورت خودسرانه اقدام به مصرف نمایند یا به طور سنتی تهیه نمایند.
در افرادي كه فقط به خاطر طعم يا بي حوصلگي دمنوش مصرف نمي كنند، چاقي و اضافه وزن پس از اتمام رژيم خيلي زود دوباره برمي گردد و تمام زحمت ها و گرسنگی های رژیم از بين مي رود. ولي اگر همزمان با كم خوري رژيم، سوخت و ساز بدن را با مصرف مرتب دمنشوش افزايش دهيم، وزن ديگر به راحتي برنمي گردد و مي توانيم تا مدت ها وزن خود را حفظ نماييم. اينكه فردي دمنوش ها را به خاطر حساسيتي كه دارد مصرف ننمايد، كاملا مقبول و منطقي است. البته خیلی از دمنوش ها خوش طعم نيستند، ولی به هر حال ما دمنوش ها را به خاطر خاصيت شان مصرف مي كنيم نه به خاطر لذت بردن!. در مورد دارو هم هيچكدام ما از خوردن شربت سينه يا فلان آنتي بيوتيك لذت نمي بريم بلكه به خاطر خاصيتش مصرف مي كنيم. همیشه درصدی از افراد به مصرف تركيبات گياهي، واكنش پوستي و حساسيت دارند. اين دسته از افراد كه از وجود حساسيت و آلرژي در خود مطلع هستند، تپش قلب دارند یا زخم معده دارند یا از داروهای رقیق کننده خون استفاده می نمایند بايد حتما از مصرف دمنوش خودداري نمايند.
طراحي رژيم غذايي حقيقتا يك هنر است.

متاسفانه برخي از افراد با دست به دست كردن رژيم افراد متخصص،‌ فرصت هاي طلايي كاهش وزن را به ماهرانه ترين شكل ممكن به آتش مي كشند و در اين بين هم متاسفانه هستند افراد معدودي كه با كسوت متخصص يا كارشناس رژيم، دست به تقليد طراحي رژيم متخصصان ديگر مي زنند بي آنكه فسلفه و ماهيت و برهان پشت پرده گنجاندن برخي مواد غذايي در رژيم را بدانند. برخی از افراد هم گمان می کنند که با مصرف خودسرانه فلان دمنوش گیاهی یا قرص گیاهی می توانند خودشان خودسرانه وزن کم بکنند.


مشاورین تغذیه هنگام شرح حال گرفتن از بعضي مراجعين در مطب متوجه مي شوند كه بعضي از خانم ها و آقایان دقيقا عين رژيمي كه چند صباح پيش به فرد ديگري تجويز شده بود را براي خود ما بازگو مي كنند و بعد مي پرسند "پس چرا من مثل دوستم خوب وزن نكردم؟ا". اين دسته از افراد نه تنها از گرسنگي كشيدن خود بهره اي نمي برند بلكه به جهت تقليد يك رژيم نامتناسب با شرايطشان باعث مي شوند بدنشان مقاوم شود.


مبناي رژيم های اچ پي ال پي، پلي فنل هاي غذايي است. در اين رژيم اچ پي ال پي متناسب با نياز،‌ بيمار يا مراجعه كننده با كمك روش هاي نوين علمي، وارد فاز كاهش اشتها و كاهش جذب مي شود و از سوي ديگر، با آزاد گذاشتن فرد براي مصرف غذاهايي كه دوست دارد ولع فرد براي پرخوري مهار مي شود. البته همیشه افرادی هستند که بدنشان بسیار مقاوم است و لازم می شود تا آزمایش های تخصصی هورمونی هم انجام شود....


نظرات

Captcha